Συμβουλευτική Εταιρία

Στόχοι και Στρατηγική

Κύριος στόχος της PlanTech ΕΠΕ είναι να παρέχει, αξιόπιστες και αποτελεσματικές λύσεις στους πελάτες της, από τις οποίες να προκύπτουν πραγματικά επιχειρηματικά οφέλη γι' αυτούς, αξιοποιώντας όλες τις λύσεις και δυνατότητες που προσφέρει η σύγχρονη τεχνολογία και επικεντρώνοντας στη διαφορετικότητα του κάθε πελάτη.

Η PlanTech ΕΠΕ έχει διαμορφώσει και συνεχώς αναπτύσσει μια μακρόπνοη στρατηγική με στόχο την ουσιαστική συμβολή της στον επιχειρηματικό ανασχεδιασμό των ελληνικών επιχειρήσεων μέσω της τεχνολογίας. Η υλοποίηση της στρατηγικής αυτής και η επίτευξη των ενδιάμεσων σταδίων της, οδήγησε την εταιρία σε διαρκή επένδυση σε ανθρώπινο δυναμικό και επιχειρησιακές / τεχνικές μεθόδους από την πρώτη στιγμή της λειτουργίας της. Για το σκοπό αυτό η διοίκηση της εταιρίας επενδύει στη διαρκή εκπαίδευση των στελεχών της και στη συνεχή ενημέρωση τους για τις νέες εξελίξεις στην τεχνολογία.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • Γεωργ. Καλούδη 14 (1ος Όροφος) Ιωάννινα T.K 45221
  • 26510 54300
  • 26510 54309
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.