Portfolio

Κατασκευή Ιστοσελίδων ΑμεΑ

 

Η PlanTech διαθέτει  μεγάλη εμπειρία στη Σχεδίαση και Ανάπτυξη Web Site για  ΑΜΕΑ. Με την Ιστοσελίδα ΑμεΑ έχετε ένα συγκριτικό πλεονέκτημα στην πώληση των υπηρεσιών και των προϊόντων σας.

Ταυτόχρονα με τις Προδιαγραφές ΑμεΑ που χρησιμοποιούμε καλύπτουμε πλήρως όλες τις απαιτήσεις των Προγραμμάτων του ΕΣΠΑ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Οι Ιστοσελίδες ΑμεΑ που αναπτύσσουμε είναι πιστοποιημένος σε επίπεδο ΑΑΑ (Level Triple-A Conformance to Web Content Accessibility Guidelines 2.0)

 

Κατασκευή Ιστοσελίδων

κατασκευή ιστοσελίδωνΗ PlanTech χρησιμοποιώντας τεχνολογία αιχμής είναι σε θέση να σχεδιάσει (Web design) και να αναπτύξει (web Development) για την εταιρεία σας, ένα λειτουργικό και σύγχρονο δικτυακό τόπο (WebSite) ο οποίος θα χαρακτηρίζεται από υψηλή αισθητική και θα προσφέρει ευκολία στη χρήση και την περιήγηση ενώ παράλληλα το μέγεθος της κάθε ιστοσελίδας (σε kb) θα διατηρηθεί ικανοποιητικά μικρό έτσι ώστε να μειωθεί ο απαιτούμενος χρόνος πρόσβασης σε αυτή.

Ανάλογα με τον τομέα στον οποίο δραστηριοποιείται η Εταιρεία σας, τους ανθρώπους με τους οποίους συναλλάσσεστε καθημερινά και τα μηνύματα που κρίνετε σκόπιμο ότι πρέπει να κοινοποιηθούν, για την εκπλήρωση των επιχειρησιακών σας στόχων, αναλαμβάνουμε να υλοποιήσουμε την ηλεκτρονική παρουσία της Εταιρείας σας στο Διαδίκτυο.

Ηλεκτρονικό Κατάστημα

Κατασκευάστε τώρα το δικό σας ηλεκτρονικό κατάστημα (e-Shop) και επεκτείνετε τις δυνατότητες πώλησης προϊόντων της επιχείρησής σας μέσω του διαδικτύου.

Εκμεταλλευτείτε το πλήρως δυναμικό e-shop, και κάνετε μόνοι σας τις προσθήκες - αλλαγές που θέλετε με το πάνελ διαχείρισης. Το e-Shop παρέχει ένα πλήθος εργαλείων και δυνατοτήτων που εστιάζουν στην καλύτερη και πιο αποδοτική διαχείριση του online καταστήματος μέσα από ένα εύχρηστο, ευέλικτο και καλαίσθητο περιβάλλον. Πλέον η τιμολόγηση, η κατηγοριοποίηση, ο έλεγχος, η συνολική κίνηση και πολλά άλλα ζητήματα της λειτουργίας ενός καταστήματος γίνονται εύκολη υπόθεση μέσα από ένα εργαλείο διαχείρισης μέσα από ένα ασφαλές διαδικτυακό περιβάλλον. Ταυτόχρονα, οι χρήστες-πελάτες μέσω του e-Shop πλοηγούνται μέσα στις κατηγορίες των προϊόντων, τα συνοδευτικά προϊόντα των προτιμήσεων τους και τις προσφορές και κάνουν εύκολα και με ασφάλεια τις αγορές τους.

Ξενοδοχειακές Λύσεις

Το Booking System μελετήθηκε, σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε με στόχο να διευκολύνει τη διαδικασία εύρεσης και κράτησης καταλυμάτων μέσω του διαδικτύου. Χρήστες από οπουδήποτε μόνο μέσω μιας γραμμής πρόσβασης στο διαδίκτυο, 24 ώρες το 24ωρο μπορούν να ενημερωθούν αυτόματα για τη διαθεσιμότητα καταλύματος, να επιλέξουν παροχές και να ολοκληρώσουν την κράτηση άμεσα on-line. Για την επιχείρηση, το Booking System παρέχει ένα εύχρηστο περιβάλλον διαχείρισης, μέσα από το οποίο, μπορεί να ορίζονται οι περίοδοι λειτουργίας, τα διαθέσιμα δωμάτια, πιθανές παροχές και παρεχόμενες υπηρεσίες.

Internet Marketing

internet-marketingΗ PlanTech ΕΠΕ αναλαμβάνει την μελέτη και την υλοποίηση των ενεργειών που είναι απαραίτητες για την προβολή της ιστοσελίδας με στόχο την μέγιστη απόδοση της παρουσία της επιχείρησής σας στο διαδίκτυο.

Ηλεκτρονική Δημοσίευση Ισολογισμών

Σας προσφέρουμε ένα ολοκληρωμένο πακέτο για την δημιουργία εταιρικής ιστοσελίδας στην οποία θα μπορείτε να δημοσιεύετε τους ισολογισμούς της εταιρίας σας, έτσι ώστε βάσει των τελευταίων αλλαγών περί δημοσίευσης ισολογισμών για εταιρίες Α.Ε και Ε.Π.Ε. να αποφύγετε το υψηλό κόστος των έντυπων μέσων.

Mobile Εφαρμογές

Οι mobile εφαρμογές έχουν μπει για τα καλά στη ζωή μας και ήρθαν για να μείνουν. Αναπόσπαστο πλέον κομμάτι της καθημερινότητάς μας βοηθούν προκειμένου να αποκτήσουμε πρόσβαση στις πληροφορίες που μας ενδιαφέρουν εύκολα κι άμεσα. Οι υπηρεσίες που προσφέρουν έχουν τεράστιο εύρος, καλύπτοντάς έτσι οποιονδήποτε χρήστη.

Social Media Marketing

Το Social Media Marketing είναι η πρακτική της χρήσης των μέσων κοινωνικής δικτύωσης για προώθηση μιας επιχείρησης, ενός προϊόντος ή μιας υπηρεσίας. Το Social Media Marketing συνήθως αποτελεί στοχευμένη διαφήμιση σε ένα βασικό κοινό – στόχο, που συμμετέχει σε κάποια συναφή ομάδα κοινωνικής δικτύωσης, σε αντίθεση με την κατάφωρη και μη αποτελεσματική διαφήμιση σε ένα ευρύ σύνολο καταναλωτών.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • Γεωργ. Καλούδη 14 (1ος Όροφος) Ιωάννινα T.K 45221
  • 26510 54300
  • 26510 54309
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.