Συμβουλευτική Εταιρία

Internet Marketing

internet-marketingΗ PlanTech ΕΠΕ αναλαμβάνει την μελέτη και την υλοποίηση των ενεργειών που είναι απαραίτητες για την προβολή της ιστοσελίδας με στόχο την μέγιστη απόδοση της παρουσία της επιχείρησής σας στο διαδίκτυο.

Μερικές από τις ενέργειες αυτές είναι:

 • S.E.O.
 • Web advertising
 • E-mail marketing (Newsletter)
 • Pay per click (PPC)
 • Web marketing plan.

SEO

προωθησηιστοσελιδαςΜε την συγκεκριμένη τεχνική SEO (Search Engine Optimization), προσαρμόζουμε και διαμορφώνουμε την ιστοσελίδα σας προκειμένου να καταλάβει όσο το δυνατόν καλύτερη θέση στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης, με την χρήση των κατάλληλων εργαλείων, σωστές «ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ», διαμόρφωση κειμένων, κατάλληλου προγραμματισμού και χωρίς η καταχώρισή σας να είναι πληρωμένη.

Οι μηχανές αναζήτησης και κυρίως το google.com σερφάρουν διαρκώς στο διαδίκτυο και συλλέγουν πληροφορίες για τα site και με βάση αυτές τα κατατάσσουν στη λίστα αναζήτησης.

Οι μηχανές αναζήτησης από μόνες τους κατατάσσουν τις ιστοσελίδες στα αποτελέσματά τους, ακολουθώντας κάποια κριτήρια που σε μερικές περιπτώσεις αλλάζουν ή έχουν διαφορετική βαρύτητα από μηχανή σε μηχανή. Μερικά από τα κριτήρια αυτά είναι οι λέξεις κλειδιά, αν υπάρχουν και με ποιο τρόπο είναι τοποθετημένες στην ιστοσελίδα, το πόσο φιλική είναι μία ιστοσελίδα προς τις μηχανές αναζήτησης (αναλόγως του τρόπου κατασκευής) κ.α.

Συνοψίζοντας θα μπορούσαμε να πούμε πως βελτιστοποιούμε τη θέση εμφάνισης της ιστοσελίδας σας στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης ( SEO ) ενώ ταυτόχρονα εμφανίζεται σε όλους τους μεγάλους επαγγελματικούς καταλόγους (in.gr, forthnet.gr, pathfinder.gr κ.α.).

Web advertising

web_advertΜε τον όρο web advertising εννοούμε την διαφήμισή της επιχείρησής σας μέσω της προβολής της ιστοσελίδα σας σε κάποια portal κλαδικά ή μη που συγκεντρώνουν μεγάλο αριθμό επισκεπτών ή το κοινό που στο απευθύνονται είναι το target group της επιχείρησής σας.

Η PlanTech ΕΠΕ μέσα από την συνεργασία της με τα περισσότερα από τα ευρέως διαδεδομένα portal σας δίνει την δυνατότητα να διαφημίσετε της υπηρεσίες και τα προϊόντα της επιχείρησής σε άκρως ανταγωνιστικές τιμές με απόλυτη ασφάλεια για τα χρήματά σας και σίγουρη επιτυχία.

E-mail marketing (Newsletter)

newsletterΜε τον όρο e-mail marketing ή αλλιώς newsletter εννοούμε την μαζική αποστολή ενημερωτικών e-mail που σκοπό έχουν την ενημέρωση των παραληπτών σχετικά με τις υπηρεσίες και τα προϊόντα της επιχείρησής σας, καθώς και για τυχόν προσφορές ή ακόμα και για να τα νέα της επιχείρησή σας.

Το e-mail marketing μπορεί να θεωρηθεί στις μέρες μας σαν μία από τις πιο ανταποδοτικές ενέργειες του web marketing, παρέχοντας πολλαπλάσια ωφέλει, ειδικά στην περίπτωση που γίνεται συγκροτημένα και ακολουθεί ένα σωστό marketing plan.

Η PlanTech ΕΠΕ σας δίνει την δυνατότητα να γευτείτε τα οφέλη του e-mail marketing, έχοντας την κατάλληλη πείρα, την απαραίτητη τεχνογνωσία και γνωρίζοντας πλήρως το νομικό καθεστώς που διέπει την μαζική αποστολή ενημερωτικών e-mail. Σας κατασκευάζουμε την βάση του newsletter για την αυτόνομη διαχείριση από εσάς της αποστολής των ενημερωτικών e-mail, με δυνατότητα επιλογής κάθε φορά του group των παραληπτών, σας δημιουργούμε το εικαστικό ( layout ) του newsletter αναλαμβάνοντας και την επιμέλειά του έτσι ώστε να συνάδει με την εταιρική σας ταυτότητα, σας παρέχουμε την κατάλληλη τεχνική υποστήριξη και σας ενημερώνουμε για τους τρόπους χρήσης.

Μερικές από τις δυνατότητες:

Μαζική αποστολή email σε λίστες αποδεκτών με δυνατότητα στατιστικών όπως:

 •  Πόσοι, ποιοι και πότε το άνοιξαν
 •  Ποιοι σύνδεσμοι έγιναν κλικ, πόσες φόρες και από ποιους
 •  Ποιος σύνδεσμος του μηνύματος ήταν ο δημοφιλέστερος
 •  Πόσοι διεγράφησαν από τη λίστα

Η εφαρμογή δημιουργεί αυτόματα αντίστοιχη σελίδα του μηνύματος έτσι ώστε να είναι διαθέσιμο ακόμη και απευθείας από το internet. Οι λίστες των αποδεκτών γίνονται αυτόματα και μαζικά, εισαγωγή στο σύστημα και μπορούν να περιέχουν άπειρα πεδία, ακόμη και δημογραφικά στοιχεία (όνομα, επώνυμο, διεύθυνση, ηλικία κτλ.)

Pay per click (PPC)

προωθησηιστοσελιδαςΜε τον όρο pay per click, εν συντομία PPC, εννοούμε κυρίως την με πληρωμή καταχώρηση ώστε η ιστοσελίδα της επιχείρησής σας να εμφανίζεται σε συγκεκριμένη θέση στα αποτελέσματα μίας μηχανής αναζήτησης. Το ποσό της πληρωμής είναι προκαθορισμένο εξαρχής και μειώνεται μόνο κάθε φορά που κάποιος "κλικάρει" πάνω στη καταχώρησής σας μέσα στην μηχανή αναζήτησης.

Η PlanTech ΕΠΕ αναλαμβάνει την διενέργεια μελέτης για την εμφάνιση της επιχείρησής σας σε μία μηχανή αναζήτησης, όπως είναι το google ή το yahoo, με την μέθοδο του PPC με τις κατάλληλες λέξεις κλειδιά, παρακολουθώντας τον λογαριασμό σας και τις κινήσεις του ανταγωνισμού σας, δίνοντάς σας πλήρη στατιστικά στοιχεία, ώστε να έχετε και εσείς πλήρη εικόνα.

Στοιχεία Επικοινωνίας

 • Γεωργ. Καλούδη 14 (1ος Όροφος) Ιωάννινα T.K 45221
 • 26510 54300
 • 26510 54309
 • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.