Κατασκευή Ιστοσελίδων

Social Media Marketing

Το Social Media Marketing είναι η πρακτική της χρήσης των μέσων κοινωνικής δικτύωσης για προώθηση μιας επιχείρησης, ενός προϊόντος ή μιας υπηρεσίας. Το Social Media Marketing συνήθως αποτελεί στοχευμένη διαφήμιση σε ένα βασικό κοινό – στόχο, που συμμετέχει σε κάποια συναφή ομάδα κοινωνικής δικτύωσης, σε αντίθεση με την κατάφωρη και μη αποτελεσματική διαφήμιση σε ένα ευρύ σύνολο καταναλωτών.

Επιπλέον, το Social Media Marketing περιλαμβάνει τη δημιουργία και προώθηση περιεχομένου, που προορίζεται να διαμοιραστεί από τους χρήστες αυτών των μέσων. Αυτή η προσωπική φύση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης τα ανάγει σε ένα αποτελεσματικό, σύγχρονο και με μικρό κόστος, μέσο για τη διαφήμιση προϊόντων, αγαθών και υπηρεσιών, τη διαχείριση της φήμης ή την εδραίωση εταιρικών σημάτων.

Μέσα από την πολύχρονη παρουσία μας στο χώρο του διαδικτύου έχουμε  τη γνώση και την εμπειρία για να σας δημιουργήσουμε επαγγελματικές σελίδες στα κοινωνικά δίκτυα όπως Facebook, Google Plus, Twitter, LinkedIn, Youtube κ.α. και να σας βοηθήσουμε στην διαχείριση, στην επικοινωνία και στη δημιουργία κατάλληλων μεθόδων και εργαλείων για την διευκόλυνση της καταγραφής των απόψεων του κοινού.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • Γεωργ. Καλούδη 14 (1ος Όροφος) Ιωάννινα T.K 45221
  • 26510 54300
  • 26510 54309
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.